Georgetown

24/01/18  Improvisar, a vegades, dona bon resultat. Després de patejar-nos la ciutat visitant l’East Market, el National Airspace Museum, la seu central de l’Smithsonian, el cementiri d’Arlington i Georgetown… teníem gana. Molta gana! Arrossegant-nos com ànimes en pena per la M Street amb la 19 (no s’hi maten amb els noms dels carrers), veig un restaurant que es diu BOQUERIA! Menjar casolà català ben servit i bé de preu sempre i quan demaneu cervessa (Estrella!) en comptes de vi.

     Però anem a pams. Haig de confessar que a primera hora hem tornat a entrar al NewsMuseum per fer una última visita ràpida aprofitant que la entrada era per dos dies i que el nostre apartament és al mateix edifici!!! Sortint arrossegat per la orella per la meva estimada esposa, agafem un dels Taxis color vermell menstruació típics de DC (estem tant integrats que ja l’anomenem així a la capital del món lliure) i enfilem cap a l’East Market amb l’esperança de trobar una mica de vida gastronómica local. Us ho podeu estalviar, fa peneta. Parades de salxitxes i pollastre dipositats sobre gel, una miserable parada de fresh fish digna del Madame Tussaud i poc més. Fotem el camp cames ajudeu-me cap al Museu de l’espai. Què voleu que us digui; veient la réplica de l’Apolo XI embolicada amb paper de plata taronja costa de creure que hi anessin… Répliques de l’avió del Lindenberg i els requeriments ultramasclistes dels anys 60 per ser hostessa de vol de la Panam han acabat amb la nostra paciència i ho donem per vist. Parem un moment a la seu central de l’Smithsonian Institute i a acabo d’empapar-me de millonetis generosos. Next station: Arlington Cemetery. 400.000 soldats de totes les guerres americanes hi són enterrats juntament amb 2 presidents: William Howard (1930) i JFK & family. Impressiona de veure-ho in situ i de saber que no és el més gran dels 147 que hi ha per tots els EEUU!

     Cinc minuts en bus i aterrem a Georgetown. És una altra cosa!. Cases de fusta restaurades amb gràcia, cupcakes boníssims, botigues potents (el Zara ha arribat tard i ocupa un local més aviat rústic) i la Universitat on va estudiar, entre molts altres, Bill Clinton. Quan hem arribat al campus provo sort amb el WiFi ansiosament com si fos un saurí buscant aigua i me n’he adonat que lo puto Samsung havia conectat automaticament a la WiFi de la prestigiosa Georgetown Univeristy amb el mateix password que el de la meva Universitat a Barcelona! Es veu que tenen un acord de col.laboració… M’ha fet gràcia.

Demà més

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s