Falsa innocentada

28/12/18. Aterrem a l’aeroport del Caire a les 20.30h, hora local, i aconseguim connectar-nos al Wifi de l’aeroport. Primer missatge d’un amic: “Almenys tres morts en un atemptat contra un autobús a les piràmides d’Egipte”. És massa fort per ser una innocentada. Tenim la mateixa informació que puguin tenir a Barcelona. A l’aeroport tot està tranquil i aconseguim enllaçar amb Luxor pels pèls. Un cop a l’hotel ens dediquem a tranquil·litzar a les desenes de grups de WhatsApp sense saber bé què ha passat. Comencem bé.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s